ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

2019-02-25

/Files/images/novini/foto_2019/IMG_1702.JPG

Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок у лютому 2014 року. Знову від нас пішли найкращі. Ті, для кого «справедливість», «гідність», «свобода» і «Україна» були не просто словами, а сенсом їхнього життя.

У пам’ять про Героїв Небесної Сотні у літературній вітальні Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського було проведено урок літератури рідного краю. Учасники театру вірша «Трубайло» читали поезії Ганни Дудки – члена Національної спілки письменників України. Пам’яті 107 Героїв присвятила вона свої твори. У них – біль утрат, смуток, скорбота, пам’ять про тих, хто, зробивши крок уперед зимою 2014, журавлиним ключем полинув у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Використавши відеоматеріали, згадали кожного Героя і хвилиною мовчання вшанували їхню пам’ять.

На Майдані пліч-о-пліч стояли українці і євреї, росіяни та вірмени, грузини та білоруси. Всіх об’єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. І ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули та не здавалися. Боролися за право бути українцем.

Рибіцька С.І.

Вчитель української мови та літератури

Волошинівського НВК ім.. Р. Лужевського

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi