ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ

2020-02-28

/Files/images/novini/foto2020/01032020/DSC09807.JPG

Майбутня професія – це вибір кожної людини, який в подальшому дає можливість реалізувати себе не лише як особистість, але і як професіонал. Визначитися з цим молоді щороку допомагають працівники служби зайнятості та освітяни. Одним із етапів професійного орієнтиру є ярмарок професій.

26 лютого 2020 року в приміщенні ЦПР «Мрія» відбулася ярмарка професій для учнівської молоді, мета якої – зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади.

На ярмарку зібралася молодь Баришівського ОТГ, зокрема і дев’ятикласники Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського. У ході заходу представники навчальних закладів Київщини, а саме: Національного авіаційного університету, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», Державного університету інфраструктури та технологій, Київського індустріального коледжа, Київського ВПТУ будівництва та архітектури та інші, провели презентацію своїх навчальних закладів. Були встановлені інформаційні стенди, а також всі бажаючі отримали брошури та буклети. Учасники ярмарку професій мали змогу проінформувати майбутніх абітурієнтів про умови вступу, перелік спеціальностей та організацію навчання.

Вибір професії – один з найскладніших і найвідповідальніших кроків в житті молодої людини. Головне - не помилитися у своєму виборі!

Батечко О.В.

практичний психолог

та класний керівник 9 класу

Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi