ЦеМаслянаіде, млинціта мед несе!

2020-02-28

/Files/images/novini/foto2020/01032020/20200228_092922.jpg

Прийшламасляна – прийшла з млинцями.
Пригощусмачненьконас із вами.
Млинціпечекруглідо сметани,
Щобсонцюрадіти могли ми з вами.
Пригощайтесьдіточки, тата й мами.
Зустрічайтевесну-краснуразом з нами.

Масляна, це свято, яке відзначають на Русі з Давніхчасів. Люди зрозуміли, щосилиприродивідіграютьвелику роль в їхньомужитті, а забавнесонцедаєсвітло і тепло, а значить, даєїжу і життя. Тодісонцешануваливищевсіх сил. Млинецьсвоєю формою і золотистимкольоромнагадував предкам сонце, яке в кінцізимигріло все сильніше і сильніше, і самемлинець став смачнимдоповненням до свята прощання з зимою.

Діти середньої групи «Ромашка» 27 лютого приєдналися до святкувань масляної, заздалегідь напекли смачних млинців з мамами, бабусями вдома. Сьогодні малята пригостили один одного своїми смаколиками та поласували смачненьким і самі. Дякую всім, хто прийняв участь у підготовці святкування масляної, діти задоволені, а це найголовніше!

28 лютого вихованці старшої групи"Сонечко" Волошинівського НВК ім.Р.Лужевського взяли участь у святковій розвазі «Масляна! Масляна! Яка ти красна!». Веселі конкурси та хороводи, ігри з народними піснями та танцями, святкове частування – все викликало щире дитяче задоволення! Щиро дякуємо матусям за приємні турботи для діток.

Вихованці групи «Бджілка» також начиняли блинці смачними начинками, адже всі дуже хотіли посмакувати ласощами. Всім дуже хочеться провести зиму і зустріти весну тому, що на квітнику вже розцвів підсніжник!

Вихователі дитячого садка «Волошка»:

Сидоренко Т. А., Квичола У.В., Ковтун Н. Г.

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi