• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Про продовження карантину та часткове послаблення протиепідемічних заходів у системі освіти»

«Про продовження карантину та часткове послаблення протиепідемічних заходів у системі освіти»

2020-06-17

/Files/images/novini/foto2020/01062020/IMG_20200615_111458.jpg

Відповідно до розробленої Урядової дорожньої карти виходу країни з карантину, засідання комісіі з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Баришівської селищної ради від 23.06.2020 року,

наказу відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради № 106 від 26.05.2020 року «Про продовження карантину та часткове послаблення протиепідемічних заходів у системі освіти» відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради спільно з фахівцями Баришівської селищної ради та Баришівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Київській області провели перший етап планового об’їзду закладів дошкільної освіти, які планують відновити роботу у літній період з 22 червня 2020 року.

Комісія з моніторингу перевірила перелік протиепідемічних обов’язкових заходів на предмет готовності до прийому дітей дошкільними закладами ОТГ, згідно з Постановою головного державного санітарного лікаря МОЗ України № 25 від 21.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19». У 5 (п’яти) закладах дошкільної освіти Баришівської селищної ради представниками Баришівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Київській області здійснено забір питної води для лабораторного дослідження. Члени комісії звернули увагу на облаштування ігрових кімнат, майданчиків, нанесення маркування перед входом до закладу для забезпечення максимально можливого фізичного дистанціювання, організації місця для обробки рук антисептиками та проведення термометрії на вході.

Заклади дошкільної освіти отримали безконтактні термометри задля повноцінного функціонування з дотриманням усіх санітарних норм. Відділом освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради проводяться централізовані закупівлі засобів індивідуального захисту, миючих та дезінфікуючих засобів, одноразових паперових рушників.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi