• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • в Україні відбулась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

в Україні відбулась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

2020-07-24

З 25 червня по 17 липня 2020 року в Україні відбулась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Зовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

Так, учні 11-х класів Баришівської ОТГ взяли участь у тестуваннях з 8 предметів:

1. Математика – 71 учасник;

2. Українська мова – 126 учасників;

3. Фізика – 19 учасників;

4. Біологія – 48 учасників;

5. Історія України – 88 учасників;

6. Географія – 56 учасників;

7. Хімія – 9 учасників;

8. Англійська мова – 35 учасників.

Відділом освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради організовано безкоштовне підвезення здобувачів освіти до всіх пунктів тестування та в зворотному напрямку дотримуючись всіх норм та правил, які запроваджені в умовах карантину, у зв’язку з протидією поширенню коронавірусної інфекції: складені та погоджені з управлінням патрульної поліції в Київській області маршрути; проведено санітарну обробку транспорту; учасникам ЗНО та супроводжуючим особам проведено термометрію та перевірено наявність засобів індивідуального захисту та обов’язкових документів.

Бажаємо нашим випускникам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для Вас такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Бажаємо Вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких Ви прагнете зараз, адже від цього залежить Ваше майбутнє.

Успіхів Вам!

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi