• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення велозаїзду в Коржівському старостинському окрузі, приуроченого пам'яті В.С. Євтушенка

Проведення велозаїзду в Коржівському старостинському окрузі, приуроченого пам'яті В.С. Євтушенка

2021-06-04

/Files/images/novini/foto_2021/0081.jpg

НАКАЗ

03.06.2021 смт Баришівка № 184

Про затвердження Положення

про порядок організації та

проведення велозаїзду

в Коржівському старостинському окрузі,

приуроченого пам'яті В.С. Євтушенка

Відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2021 року № 220 (зі змінами), на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту «Баришівщина спортивна» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Баришівської селищної ради від 21.02.2019 № 65-05-07 та з метою підвищення популяризації велоспорту серед учнівської молоді, пропаганди здорового способу життя серед різних верств населення, організації активного дозвілля,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про порядок організації та проведення велозаїзду в Коржівському старостинському окрузі, приуроченого пам’яті В.С. Євтушенка, що додається.

2. Провести 05 червня 2021 року на території Коржівського старостинського округу велозаїзд, приурочений пам’яті В.С. Євтушенка.

3. Завідувачу сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради Рибалко Н.О.:

3.1. здійснити організаційно-методичне забезпечення проведення велозаїзду;

3.2. оприлюднити наказ на сайтах Баришівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

4. Керівнику гуртка «Спортивний туризм» Баришівського ЦПР «Мрія» Гаращенку А.В. забезпечити участь дітей у велозаїзді та провести інструктажі з правил техніки безпеки з учасниками.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на завідувача сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради Рибалко Н.О.

Головний спеціаліст Вікторія БОРОДУЛІНА

Додаток ЗАТВЕРДЖЕНО наказом відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради

03.06.2021 № 184 ПОЛОЖЕННЯ

про порядок організації та проведення велозаїзду, приуроченого пам’яті В.С.Євтушенка

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

Велозаїзд проводиться з метою:

- популяризації здорового та свідомого способу життя, а також розвитку велосипедного спорту серед населення Баришівської ТГ;

- залучення молоді до видів активного відпочинку, що не завдають шкоди довкіллю;

- популяризації спортивних, зокрема, масових велозаходів у Баришівській ТГ;

- підвищення індивідуальної майстерності спортсменів-аматорів.

2. ТЕРМІН І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Велозаїзд проводиться 05.06.2021 року в Коржівському старостинському окрузі за підтримки Баришівської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

Збір учасників та підтвердження реєстрації о 09 год. 00 хв. с. Коржі, вул. Грушевського, 14-В (магазин «Трубіж»).

Старт: о 09 год. 30 хв. с. Коржі, вул. Грушевського, 14-В (магазин «Трубіж»). Фініш: с. Коржі, вул. Грушевського, 14-В (магазин «Трубіж»).

3. МАРШРУТ

Всі учасники долають дистанцію 2 км, згідно встановленого маршруту.

Схема маршруту (Додаток).

4. ОРГАНІЗАТОРИ

- Коржівський старостинський округ;

- Баришівська селищна рада;

- відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

5. КАТЕГОРІЇ УЧАСНИКІВ

Вікові категорії: немає обмежень.

6. БЕЗПЕКА УЧАСНИКІВ ТА ПІДГОТОВКА МІСЦЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

До старту не допускаються учасники, які на кермі велосипеду мають насадки (ріжки) для роздільних стартів. Також забороняється використання трекових каплеподібних шоломів без вентиляційних отворів (аеродинамічні шоломи для роздільних стартів). Велосипед повинен бути зі справними гальмами.

Заборонено підвозити тих, хто тимчасово зійшов з дистанції, машинами супроводу.

Підготовка спортивних споруд покладається на їх власників.

Контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпечення місць безпеки під час проведення змагань здійснює організатор велозаїзду – Коржівський старостинський округ.

7. МЕДИЧНА ДОВІДКА

Організаторами велозаїзду скасовано вимогу щодо пред’явлення медичної довідки.

Учасники допускаються до участі у заїзді, надавши розписку про повну відповідальність за стан свого здоров’я та фізичну підготовку при реєстрації на Перегони.

Згідно з юридичними зобов’язаннями цих положень — організатори змагань не несуть жодної відповідальності за стан здоров’я та фізичну підготовку учасників, а також за інші непередбачувані обставини і наслідки.

Разом із тим, організатори велозаїзду радять всім учасникам відвідати напередодні лікаря-терапевта і в разі незадовільного самопочуття — не брати участь у велозаїзді. Протягом велозаїзду також є змога знятися з дистанції і дістатися фінішу будь-яким зручним для учасника іншим способом.

За вимогою організаторів велозаїзду головний лікар змагань та/або бригада швидкої допомоги можуть перевірити стан здоров’я будь-якого учасника до старту, під час перегонів та після фінішу і, в разі необхідності, не допустити / зняти учасника з дистанції.

8. ДОПІНГ

Велозаїзд приурочений памяті В.С.Євтушенко є аматорським. Організатори розраховують на спортивну поведінку та щирість всіх учасників. Спеціальні допінг-тести організаторами заїзду не передбачені.

9. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАСИ

Дорожній рух в межах с. Коржі буде тимчасово частково перекрито службами ДАІ за 15 хвилин до старту першого учасника. На ключових поворотах передбачені маршали у спеціальних розпізнавальних жилетах та дорожня розмітка.

Колона учасників супроводжується спеціальними автомобілями: автомобілями ДАІ, каретою швидкої допомоги, технічним автомобілем з вело майстернею від організаторів, двома патрульними автомобілями організаторів, кількість яких може бути збільшена.

10.ЗОБОВ’ЯЗАННЯ УЧАСНИКІВ ПІД ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ ТРАСИ

Учасники зобов’язані відноситися з повагою до навколишнього середовища, не забруднюючи його. Забороняється викидати сміття на узбіччя.

Супровід індивідуальних учасників приватними автомобілями, мотоциклами, скутерами – забороняється.

Учасники, які відстали від основного автомобільного супроводу, продовжують долати дистанцію, як звичайні велосипедні туристи, керуючись загальними правилами дорожнього руху.

Учасники, які з певних причин не мають змоги особисто подолати дистанцію, мають змогу зателефонувати до організаторів за телефоном зазначеним на реєстраційному бланку і будуть доставлені організаторами до місця фінішу разом із велосипедами.

11. ЮРИДИЧНІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ УЧАСНИКІВ ЩОДО УЧАСТІ У ВЕЛОЗАЇЗДІ

Підписавши реєстраційну форму, кожен учасник дає згоду дотримуватися положень, а також обережної та поміркованої поведінки протягом заїзду.

Окрім цього, підписавши реєстраційну форму кожен учасник дає згоду та підтверджує:

1. Що він / вона несе повну відповідальність за стан свого здоров’я та фізичної підготовки та звільняє організаторів змагань від будь-якої відповідальності з цього приводу.

2. Що він / вона уповноважують організатора обробляти його / її особисті дані, які мають відношення до велозаїзду, дотримуючись конфіденційності, або, в інших випадках, отримавши дозвіл учасника.

3. Що він / вона дають згоду організаторам на необмежене безкоштовне використання статичних та рухомих аудіовізуальних записів із зображенням учасника у велозаїзді приуроченому памʼяті В.С.Євтушенка, без територіальних обмежень, будь-якими сторонами, в комерційних та рекламних цілях та / або з метою створення архіву події; учасник відмовляється від будь-яких вимог, що можуть виникнути щодо прав на використання такої аудіовізульної інформації.

4. Що він / вона усвідомлюють, що участь у велозаїзді є потенційно небезпечною активністю і, відповідно, він / вона відповідають за всі без виключення ризики пов’язані з участю у велоперегонах, в тому числі: зіткнення, падіння, контакти з іншими велосипедистами і транспортними засобами, глядачами, погодними умовами, якістю траси, інфраструктурними особливостями і обставинами на трасі під час велозаїзду; учасники усвідомлюють, що це може становити небезпеку для здоров’я. У випадку отримання травми внаслідок нещасного випадку, власної помилки при керуванні велосипедом або такої помилки іншими учасниками заїзду, технічної несправності велосипеда або через стан здоров’я він/вона несе відповідальність за наслідки можливої травми і пошкодження свого велосипеда або екіпіровки тощо, при цьому він/вона не отримує відшкодування.

5. Що він / вона звільняють організаторів, співорганізаторів, волонтерів і будь-які сторони, задіяні організаторами з будь-яким ступенем відповідальності без виключення, від відповідальності, пов’язаної з діями, заявами, обставинами, станом, умовами цих положень, що були заподіяні ним / нею самим, іншими учасниками та іншими сторонами.

12. ФОРС-МАЖОР

У випадку форс-мажорних обставин: несприятливих погодних умов, несприятливих соціально-політичних умов в країні та інших надзвичайних і непередбачуваних ситуацій, велозаїзд може бути перенесений на 1-2 тижні, на невизначений термін, або скасовані у 2021 році.

13. СКАРГИ

Будь-які скарги щодо умов участі та проведення велозаїзду подаються учасниками до організаторів протягом 30 хвилин після фінішу учасника, що подає скаргу.

Скарги приймаються організаторами велозаїзду в письмовому вигляді за встановленим зразком. Зразок скарги можна отримати на пункті реєстрації учасників.

14. ЗВ'ЯЗОК З ОРГАНІЗАТОРАМИ

Офіційний сайт Баришівської селищної ради https://baryshivska-gromada.gov.ua/ є основним та вичерпним джерелом інформації про подію та комунікації між учасниками та організаторами.

Уся інформація: оновлення, зміни, правила тощо буде розміщуватися на https://baryshivska-gromada.gov.ua/

Положення є попереднім і може бути переглянуто та оновлено протягом підготовки до події.

За додатковою інформацією звертатися до старости Коржівського старостинського оругу - Семененко Анатолія Михайловича.

Київська обл., Броварський р-н, с. Коржі, вул. Грушевського, 8.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi