• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Про визначення опорних закладів освіти серед закладів загальної середньої освіти Баришівської територіальної громади»

«Про визначення опорних закладів освіти серед закладів загальної середньої освіти Баришівської територіальної громади»

2022-05-30

/Files/images/novini/foto_2022/0105/1 - копия.jpg

Визначення опорних закладів є пріоритетним завданням в розрізі реформи децентралізації освіти, яка впроваджується урядом, та є дуже важливою для розвитку освітньої галузі Баришівської громади.

З метою впровадження загальнодержавної освітньої реформи 25 травня 2022 року відбувся конкурс «Про визначення опорних закладів освіти серед закладів загальної середньої освіти Баришівської територіальної громади». На конкурс були подані заявки від Баришівського НВК «гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Лукашівського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» та Селищанського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок». Керівники закладів освіти презентували свої школи членам конкурсної комісії за 22 критеріями.

За результатами конкурсу було прийнято рішення комісії про визначення опорних закладів освіти подати до Баришівської селищної ради для прийняття рішення про створення опорних закладів освіти та провести громадське обговорення щодо створення опорних закладів освіти та їх філій.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi