• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради щиро вітає Вас зі святом Останнього дзвоника!

Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради щиро вітає Вас зі святом Останнього дзвоника!

2022-05-31

/Files/images/novini/foto_2022/0105/1111.jpg
Дорогі здобувачі освіти Баришівської громади!
Шановні вчителі та батьки!
Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради щиро вітає Вас зі святом Останнього дзвоника!
Для багатьох з вас він сповіщає про довгоочікувані літні канікули.
Ми віримо в те, що ви проведете їх цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів. А першого вересня радісно переступите поріг закладу освіти нашої громади.
Дорогі наші випускники! Дай вам Боже добра і щастя на життєвому шляху, світлих і радісних доріг, незрадливої долі. Хай щастить вам на великій дорозі самостійного життя! Віримо в світле майбутнє кожного з вас!
Висловлюємо слова вдячності кожному освітянину громади. Спасибі вам, наставники дитячих, чистих і наївних сердець, за наполегливу працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного здобувача освіти, за велику мудрість, готовність допомогти та навчити незвіданому!
Переконані, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток освіти, виховання в юних серцях почуття добра, людяності, любові до України, рідного краю та сім’ї.

Вітаємо батьків, адже День Останнього дзвоника є по-справжньому великим святом. Віримо, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо майбутнє країни – дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу, гідно представлятимуть її у світі.

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi